Aanpak Beter Wonen Makelaardij werkt

Geplaatst op zondag 11 januari

vrijdag 2 januari 2015 ASTEN - Het verkopen van een huis is meer dan het plaatsen van een bord in de tuin. Zeker in deze tijd is het niet gemakkelijk om je huis snel en goed te verkopen. Hoe langer de verkoop van een huis duurt, hoe meer de stress toeneemt. Is het huis dat je wilt kopen nog wel beschikbaar? Kun je de kosten van twee huizen wel financieren? Kan jouw woonwens nog wel doorgaan? Heb je wel de goede keuze gemaakt?

Helma de Corte herkent als geen ander de vragen waar kopers en verkopers mee zitten. Het is begrijpelijk dat een grote beslissing als het kopen van een huis spanning met zich meebrengt. Als makelaar heeft Helma daarom naast de zakelijke kant ook een belangrijke rol om klanten door hun persoonlijke verandering heen te helpen.

In 2014 is Helma de Corte gestart met haar makelaarskantoor Beter Wonen Makelaardij. Ze kijkt terug op een succesvol jaar. In totaal werden 29 huizen verkocht, gemiddeld binnen 65 dagen en slechts 2,9 procent onder de vraagprijs. Voor een startende makelaar in Asten, Someren en Deurne zijn dit sprekende resultaten.

De mooiste beloning voor Beter Wonen Makelaardij is echter de waardering van klanten. Met een gemiddelde klantwaardering van 9,4 erkennen klanten op Funda dat zij daadwerkelijk zijn geholpen met het realiseren van hun woonwens. De waardering gaat zowel over de zakelijke als de persoonlijke aspecten die bij de verkoop van een huis komen kijken. Voor de kopers en verkopers van huizen is het belangrijk dat zij goede begeleiding krijgen voor zo’n belangrijk traject.

Mocht er voor u in 2015 een woonwens spelen, neem dan contact op met Helma de Corte, tel. 06-11121298 of kijk op www.beterwonenmakelaardij.nl.

Bron: 't Contact / Peelbelang d.d. 08-01-2015

Meer informatie


Bekijk volledige profiel Terug