Tuinverlichting onder de loep bij KNAB BANK

Geplaatst op dinsdag 7 juni

En toen werd me gevraagd of ik mee wilde doen met de mediacampagne van de KNAB bank. Je weet wel de bank die anders denkt maar ten gunste van jou.
Vorig jaar werd ik benaderd door de Nederlandse KNAB bank. Zij waren naar verluidt bezig met een nieuwe sociale media campagne met als thema ''Ook jij geeft alles''.

De opzet van de bank is om ondernemers en particulieren te interviewen om te laten zien dat zij ook alles geven en hun beroep of passie uit te dragen. Na de zomervakantie van 2015 is er een verhaal op papier gekomen waarin ik het verhaal vertel over mijn hoveniers achtergrond en de switch die ik gemaakt heb naar buiten/tuinverlichting. Enkele maanden later is er een fotografe gekomen om foto's te maken. Ook dit was een leuke ervaring waarbij aan beide kanten leuke ideeën ontstonden voor leuke kiekjes.
De bank is nu bezig om een het een en ander te bewerken waarna ik landelijk het internet op ga in hun campagne ''Ook jij geeft alles''

Houd de site in de gaten op https://www.knab.nl/alles-geven
Vanaf maandag 13 juni a.s. kun je het artikel ''Libor geeft alles lezen''


Professionele tuinontwerpen

``Voor ieder zijn budget een tuin dat past als een handschoen``

Heb je al een droomtuin in gedachten, maar kun je dit op papier niet kwijt? Of heb je juist geen idee wat er allemaal mogelijk is? Ik biedt je daarbij een helpende hand met ruim 30 jaar hoveniers ervaring om van je tuin jou droomtuin te maken.

Of je nu een spannende tuin wilt, een landelijke tuin, of juist een strakke, moderne tuin of een Engelse. Bij het ontwerpen van je droomtuin wordt er rekening gehouden met al je persoonlijke wensen.

Het uitgangspunt is dat er een ontwerp op tafel komt dat volledig aansluit bij je persoonlijke stijl.

Hoe ga ik te werk?

Wanneer we een afspraak hebben gemaakt, zal ik alles wat van belang is met je doornemen en met welke stijl we het beste rekening kunnen houden bij het ontwerpen. Tevens noteer ik met welk budget ik te werk kan gaan, rekening houdend met het arbeidsloon en materialen die in je droomtuin verwerkt kunnen worden.Tot slot zal ik bij het bezoek de tuin gaan opmeten.

Naar aanleiding van dit gesprek zal er een schets worden gemaakt. Wanneer deze naar je tevredenheid is, zal er een definitief ontwerp worden gemaakt.Zodat de hovenier of de stratenmaker aan de slag kan.

Tevens is het mogelijk dat ik voor je bemiddel tussen de  echte vakmensen die je droomtuin gaan realiseren, aangezien ik hierin ruime ervaring in heb opgedaan.

Onlangs heb ik unieke doe-het-zelf tuinontwerpprogramma tekenjetuin® ingevoegd binnen mijn bedrijf.Met ingang van heden kunnen tuinliefhebbers moeiteloos zelf een complete tuin ontwerpen. Het unieke en handige tekenprogramma tekenjetuin® is gratis te gebruiken. Het ontwerp en zelfs een stuklijst zijn eenvoudig te downloaden met behulp van een inlogcode.

 

 

Meer informatie


Bekijk volledige profiel Terug